השאלה היומית:
4 חודשים אחרי..יכולה פסיפלורה אננס ומנגו??
מפנטזת על שייק פירות והאמת שהכל עובר לי….
תשובה:.
פסיפלורה אפשר רק שהוא חומצי מאוד אז לאט לאט,
אננס מלא סיבים פחות מומלץ, אפשר למצוץ את המיץ,
אותו דבר לגבי מנגו.
פירות טרופיים כאלה מלאים סיבים ועלולים לייצר חסימת מעיים.
המלצה שלי לחכות לפחות חצי שנה לא למהר עם הפירות המיוחדים. אפשר אוכמניות, תות, פטל, בננה, תפוח, אגס.
אפשר שייק תות ובננה.
לגבי הכל עובר…
הכל עובר! אין לנו סוגר שמגביל מעבר של כל סוגי המזון!
השאלה מה קורה אחרי שזה עובר ומה זה עושה למערכת החדשה והפצועה שלנו….
אפשר גם לשתות חומצה וזה יעבור אבל אנחנו מבינים שזה לא יעשה לנו טוב נכון?