ממרח פסטו ירוק עשיר בברזל, משמש כממרח, כרוטב לעוף מוקפץ או לפסטה
- זמן הכנה: 10 דקות
- רמת קושי: קל
- מתאים לשבוע שלישי
חומרים
צרור פטרוזיליה שטופה ונקיה
צרור כוסברה שטופה ונקיה
צרור בזיליקום שטוף ונקי
100 גרם אגוזי מלך ו/או צנוברים
3 כפות שמן זית
שן שום או יותר לפי מה שאוהבים
מלח
פלפל מעט
שדרוגים:
מעט עלי נענע
אופן ההכנה
בבלנדר טוחנים את כל העלים, מוסיפים שמן זית, מלח פלפל ואגוזים.
מעבדים לא יותר מדי.
לשמור מכוסה במקרר עד 4 ימים.
שדרוגים:
לשלב בארוחת ערב כממרח עם גבינה, או ביצה.
להקפיץ מעט חזה עוף עם פסטו
לשלב כרוטב לפסטה עם מעט מים בשלב מתקדם יותר (חודשיים אחרי)