[wpml_language_selector_widget]

עוגת גבינה מלאה בחלבון

עוגה נהדרת ועסיסית שמכילה חלבון וסידן

חומרים לתבנית 26

750 גרם גבינה לבנה 5% שומן

1 גביע שמנת חמוצה

1 כוס סוכר או פחות

2 סוכר וניל

6 ביצים מופרדות

4 כפות קורנפלור

3 כפות פודינג או אבקת חלבון בטעם וניל

מעט גרידת לימון למי שאוהב.

אופן ההכנה

לחמם תנור ל 200 מעלות עם תבנית מים בתחתית.

 

מקציפים חלבונים עם 3/4 כוס סוכר לקצף יציב.

בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם 1/4 כוס סוכר, וסוכר הוניל  עד לקצף בהיר.

להוסיף את שאר החומרים – גבינות ואבקות ולערבב היטב.

להוסיף את הקצף לתוך עיסת הגבינות בעדינות בתנועות קיפול.

משמנים היטב תבנית אפיה ומצפים אותה בנייר אפיה עם שוליים מוגבהים – העוגה תופחת מעט.

אופים 30 דקות בחום 200 מעלות, מורידים את החום ל 160 מעלות לעוד 30 דקות. עם תום האפיה מכבים את התנור – לא פותחים – ומשאירים את העוגה לשעה בתנור הכבוי.

לאחר מכן אפשר להעביר למקרר להתייצבות ולקירור.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים נוספים מקטגוריה זו שיעניינו אותך

Pin It on Pinterest

Share This

כל המידע שלנו...
בשבילכם!

נשמח לצרף אתכם למשפחת בריאמקס.

הירשמו כאן כדי לקבל עדכונים והטבות, קופונים למוצרים חדשים, מבצעים מיוחדים, פרסומים חדשים בגלריית המומחים ובמרכז המידע ועוד ועוד…

ענת שניאורסון

ענת שניאורסון

אני זמינה ולשרותכם

‏תודה על פנייתך לבריאמקס🌺. איננו זמינים כעת, אך נשיב לך מייד כשנוכל בשעות הפעילות. בימים: א - ה, 09:30 - 18:00. אנא שילחו לנו את הודעתכם ומספר הטלפון שלכם ונחזור אליכם בהקדם 🌺

ענת שניאורסון

היי 👋, זאת ענת.

תודה שפנית אליי.

איך אוכל לעזור לך?

WhatsApp צריכים עזרה?
דילוג לתוכן