מעדן מלבי עדין המבוסס על קרם קוקוס קליל ולא מתוק מדי.
- זמן הכנה: 15 דקות |
- רמת קושי: קל
- מתאים לשבוע שני
חומרים:
25 גרם קורנפלור – כ 2 וחצי כפות
חצי כוס מים
1 מיכל 250 מ"ל קרם קוקוס
1 מיכל 250 מ"ל חלב קוקוס
1 כף מי ורדים
1 כף ויטמינצ'יק בטעם פטל
2 כפות סוכר (לפי הטעם שלא יהיה מתוק מדי)
אופן ההכנה
מעדן פרווה טעים שמרגיע את הקיבה ומספק את החשק למתוק
מערבבים את הקורנפלור בחצי כוס מים קרים עד להמסה
בסיר על אש בינונית מערבבים את חלב הקוקוס וקרם הקוקוס, סוכר עד לרתיחה עדינה.
מוסיפים את תמיסת הקורנפלור ואת מי הורדים והפטל ובוחשים כל הזמן על אש בינונית נמוכה עד להסמכה.
מורידים מייד מהאש.
מחלקים למנות קטנות ולאחר מכן אפשר להעביר למקרר להתייצבות ולקירור.
ניתן לפזר מעט קוקוס לפני ההגשה.