מאפינס של גבינה עם חלבון במנה אישית וטעימה שמאפשרת לנו שליטה על המתיקות והנאה עם הרבה חלבון
- זמן הכנה: 20 דקות
- רמת קושי: קל
- מתאים לשבוע שלישי
חומרים
350 גרם גבינה לבנה 5% (קופסה וחצי בערך)
300 גרם יוגורט (2 יחידות קטנות)
4 ביצים
50 גרם אבקת חלבון בטעם וניל או וניל עוגיות
50 מ"ל חלב
חצי כוס סוכר
שדרוגים:
דובדבן אמרנה
פירורי שוקולד מגורר דק מאוד
גרידת לימון או תפוז למי שאוהב
בתחתית לפזר פירורי ביסקויטים – לא חובה.
אופן ההכנה
מחממים תנור ל 180 מעלות טורבו.
זמן אפיה כ 35 דקות עם השגחה.
מכינים מנג'טים אישיים לאפיה – יוצא כ 16 יחידות.
אם רוצים מפזרים מעט פירורי ביסקויט בתחתית.
ממיסים את אבקת החלבון בחלב
מערבבים את כל החומרים יחד
יוצקים בכף למנג'טים
מוסיפים דובדבן אחד לכל כוס
או מעט פירורי שוקולד מעל
אופים כ 35 דקות ומשגיחים
הבלילה תופחת כמו סופלה וצונחת מעט.
טעים חם
טעים מאוד גם קר