קונכיות חסה קלילות ורעננות ממולאות בשר מוקפץ וירק. כריך טבעי ללא לחם
- זמן הכנה: 20 דקות
- רמת קושי: קל
- מתאים לשבוע שלישי
חומרים
עלי חסה עדינה למילוי – רצוי עגולה או רומית צעירה
חצי צרור פטרוזיליה/כוסברה שטופה ונקיה
250 גרם בשר טחון
מעט בצל קצוץ דק
מעט שמן לטיגון
שן שום כתוש או יותר לפי מה שאוהבים
חצי קישוא מגורר בפומפיה
כף או 2 רוטב סויה
מלח
פלפל מעט
שדרוגים:
מעט עלי נענע
למתקדמים אפשר להוסיף קוביות קטנות של גמבה.
אפשר להוסיף מעט ג'ינג'ר למי שאוהב ושמן שומשום.
אופן ההכנה
במחבת בינוני מטגנים מעט את הבצל והשום, מוסיפים את הבשר, מלח פלפל וכף רוטב סויה.
מטגנים עד שהבשר מטוגן טוב, מוסיפים את הקישוא לטיגון קל
מכבים ומוסיפים את הירק הקצוץ.
מקררים מעט וממלאים בסירות של חסה.
שדרוגים:
לקחת את הבשר לכיוון אסיאתי – להוסיף מעט ג'ינג'ר ושמן שומשום.
למלא בדף אורז מושרה במים כמו ספרינג רול.
אפשר לאפות את המילוי בדף אורז כמו בורקס.