מאפינס של גזר ותבלינים עם חלבון במנה אישית וטעימה שמאפשרת לנו שליטה על המתיקות והנאה עם הרבה חלבון
- זמן הכנה: 20 דקות
- רמת קושי: קל
- מתאים לשבוע חמישי
חומרים
3 גזרים בינוניים מגורדים בפומפיה
1/2 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
50 גרם אבקת חלבון בטעם וניל או וניל עוגיות
50 מ"ל חלב
1 ורבע כוס קמח
1/2 שקית אבקת אפיה
1/2 כפית אבקת סודה לשתיה
קינמון, ג'ינג'ר, אגוז מוסקט – לפי הטעם
2 ביצים
1/2 כוס אגוזים קצוצים/טחונים
אופן ההכנה
מחממים תנור ל 180 מעלות טורבו.
זמן אפיה כ 35 דקות עם השגחה.
מכינים מנג'טים אישיים לאפיה – יוצא כ 16 יחידות.
ממיסים את אבקת החלבון בחלב
במיקסר מקציפים את הביצים עם השמן, מוסיפים את החלבון שהמסנו בחלב ומערבבים.
מוסיפים את הגזר, הסוכר ואת כל שאר הרכיבים היבשים בהדרגה.
מערבבים מעט את כל החומרים יחד .
יוצקים בכף למנג'טים
ניתן להוסיף כקישוט פרוסות תפוחים מעוצבות כמו בתמונה.
הבלילה תופחת וצונחת מעט.
טעים חם
טעים מאוד גם קר