[wpml_language_selector_widget]

לביבות קישואים עדינות

לביבות קלילות מירק קל לעיכול אפשר להכין בטיגון או באפייה במנג'טים או בתבנית קטנה

חומרים

3 קישואים בינוניים

מלח

פלפל בעדינות

מעט עשבי תיבול קצוצים דק, פטרוזיליה, שמיר, עירית

3 כפות שיבולת שועל טחונה או קמח רגיל

2 ביצים

אפשרויות שדרוג:

תוספת גבינה צהובה מגורדת מעל אם אופים בתנור. או בתוך התערובת אם מטגנים.

תוספת גבינת ריקוטה – מוסיפים 2 כפות גבינה לתערובת ואז מוסיפים גם ביצה אחת נוספת.

אופן ההכנה

מגרדים את הקישואים בפומפיה דקה

מניחים בקערה ושופכים מים רותחים ומעט מלח. משרים 5 דקות.

מסננים וסוחטים היטב

מערבבים עם קמח שיבולת השועל ואז עם שאר הרכיבים.

מכינים מנג'טים קטנים של עוגה משמנים מעט.

או מכינים תבנית קטנה משומנת לאפיה.

או מכינים מחבת עם שמן לטיגון

אם  בחרתם לאפות – מניחים כף תערובת בכל מנג'ט. אופים בחום של 170 מעלות במשך 7-10 דקות. ניתן לפזר מעט גבינה צהובה מעל ולהשחים.

אם בחרתם בטיגון אז מטגנים כל כף תערובת עד שמשחים מעט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים נוספים מקטגוריה זו שיעניינו אותך

Pin It on Pinterest

Share This

כל המידע שלנו...
בשבילכם!

נשמח לצרף אתכם למשפחת בריאמקס.

הירשמו כאן כדי לקבל עדכונים והטבות, קופונים למוצרים חדשים, מבצעים מיוחדים, פרסומים חדשים בגלריית המומחים ובמרכז המידע ועוד ועוד…

ענת שניאורסון

ענת שניאורסון

אני זמינה ולשרותכם

‏תודה על פנייתך לבריאמקס🌺. איננו זמינים כעת, אך נשיב לך מייד כשנוכל בשעות הפעילות. בימים: א - ה, 09:30 - 18:00. אנא שילחו לנו את הודעתכם ומספר הטלפון שלכם ונחזור אליכם בהקדם 🌺

ענת שניאורסון

היי 👋, זאת ענת.

תודה שפנית אליי.

איך אוכל לעזור לך?

WhatsApp צריכים עזרה?
דילוג לתוכן