קרפצ'יו בקר שניתן לאכול בפני עצמו או עם מעט מלפפון מגורד בפומפיה ומתובל מעט.
- זמן הכנה: 5-7 דקות
- רמת קושי: קל
- מתאים לשבוע חמישי
חומרים
רכיבים:
מהקצב לבקש נתח בשר המתאים לכבישה קלה.
ברוב המקומות יפרסו לכם אותו.
מעט מלח
מעט לימון
רוטב בלסמי למי שאוהב
אופן ההכנה
לרוב אין הרבה מה להכין, מסדרים את פרוסות הבשר בין 2 ניירות אפיה ומדקקים באמצעות מערוך עד לעובי נייר.
מפזרים מעט מלח, לימון וחומץ בלסמי לפי הטעם.
כתוספת אפשר לגרר מלפפון ללא הקליפה, מעט מלח ונענע קצוצה.
באותה צורה אפשר לאכול פסטרמה פרוסה דק דק וגם זו ארוחה טובה המכילה חלבון חיוני.
כמו בכל ארוחה – חשוב ללעוס היטב, לאכול בנחת בלי לחץ, ולא לבלוע חתיכות מזון גדולות על מנת למנוע מצב של חסימת מעיים.