מאפינס של גבינה עם זיתים במנה אישית וטעימה שמאפשרת לנו שליטה על המתיקות והנאה עם הרבה חלבון
- זמן הכנה: 20 דקות
- רמת קושי: קל
- מתאים לשבוע שלישי
חומרים
1 גביע קוטג' 5% לפחות
200 גרם גבינה צהובה מגוררת
3 ביצים
1/2 כוס שמן
1 קופסה זיתים פרוסים מגולענים
1 כוס קמח תופח
שומשום לקישוט
שדרוגים:
גרעיני חמניה או דלעת או פשתן
בתחתית לפזר פירורי לחם – לא חובה
אופן ההכנה
מחממים תנור ל 180 מעלות טורבו.
זמן אפיה כ 30 דקות עם השגחה.
מכינים מנג'טים אישיים לאפיה – יוצא כ 16 יחידות.
אם רוצים מפזרים מעט פירורי לחם בתחתית.
מערבבים את כל החומרים יחד , יוצאת עיסה דלילה יחסית.
יוצקים בכף למנג'טים משומנים עם ספריי שמן
מקשטים עם שומשום או גרעינים
אופים כ 35 דקות ומשגיחים
הבלילה תופחת כמו סופלה וצונחת מעט.
טעים חם
טעים מאוד גם קר ואפשר לקחת לעבודה עם ירקות חתוכים בתור ארוחת בוקר / צהריים.
לשלב עם גביע יוגורט בצד כתוספת חלבון.