תוספת שאפשר להוסיף בקלות לכל מרק שהכנתם ולהעשירו בחלבון מזין וקל לאכילה. קוביות חזה עוף נימוחות במעטפת דמויית פסטה עדינה.
אפשר לנסות גם עם טופו.
- זמן הכנה: 15 דקות
- רמת קושי: קל
- מתאים לשבוע שלישי
חומרים
200 גרם חזה עוף
מלח
פלפל בעדינות
תערובת תיבול שאוהבים
קמח
2 ביצים
אופן ההכנה
חותכים את חזה העוף לקוביות קטנות.
מניחים בקערה ושופכים מים רותחים ומעט מלח. משרים 5 דקות.
מכינים קערה אחת עם קמח
וקערה שניה עם ביצה ובה התבלינים – מקשקשים מעט עם מזלג.
מביאים מרק מוכן שהכנתם מבעוד מועד לרתיחה:
מסננים את קוביות חזה העוף – טובלים בביצה ומייד בקמח ומשם לתוך סיר המרק.
כך עם כל הכמות.
אם נשארה ביצה אפשר לשפוך אותה אל המרק תוך בחישה להעשרת המרק.
מאפשרים להתבשל כ 10 דקות במרק ונהנים.