תוספת חלבון למרק

תוספת שאפשר להוסיף בקלות לכל מרק שהכנתם ולהעשירו בחלבון מזין וקל לאכילה. קוביות חזה עוף נימוחות במעטפת דמויית פסטה עדינה. אפשר לנסות גם עם טופו.

חומרים

200 גרם חזה עוף

מלח

פלפל בעדינות

תערובת תיבול שאוהבים

קמח

2 ביצים

אופן ההכנה

חותכים את חזה העוף לקוביות קטנות.

מניחים בקערה ושופכים מים רותחים ומעט מלח. משרים 5 דקות.

מכינים קערה אחת עם קמח

וקערה שניה עם ביצה ובה התבלינים – מקשקשים מעט עם מזלג.

 

מביאים מרק מוכן שהכנתם מבעוד מועד לרתיחה:

מסננים את קוביות חזה העוף – טובלים בביצה ומייד בקמח ומשם לתוך סיר המרק.

כך עם כל הכמות.

אם נשארה ביצה אפשר לשפוך אותה אל המרק תוך בחישה להעשרת המרק.

מאפשרים להתבשל כ 10 דקות במרק ונהנים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים נוספים מקטגוריה זו שיעניינו אותך

Pin It on Pinterest

Share This

כל המידע שלנו...
בשבילכם!

נשמח לצרף אתכם למשפחת בריאמקס.

הירשמו כאן כדי לקבל עדכונים והטבות, קופונים למוצרים חדשים, מבצעים מיוחדים, פרסומים חדשים בגלריית המומחים ובמרכז המידע ועוד ועוד…

דילוג לתוכן