פרוסות ירק אפוי דקיקות ועדינות שאפשר לאכול בקלות
- זמן הכנה: 15 דקות
- רמת קושי: קל
- מתאים לשבוע רביעי
חומרים
פלח דלעת או דלורית
סלק בקליפה (אפשר להשתמש בסלק מוכן בואקום)
מלח
פלפל בעדינות
מעט רוטב סויה
מעט לימון
ענף רוזמרין
אופן ההכנה
בפומפיה דקה או מנדולינה לפרוס את הדלעת לפרוסות דקות ולסדר בתבנית למיקרו או לתנור
לערבב את חומרי הרוטב ולמרוח על הדלעת הפרוסה.
במיקרו לאפות כ 5 דקות או עד שמתרכך.
להוציא את ענף הרוזמרין.
סלק לאפות או לבשל בנפרד או להשתמש בסלק מוכן בואקום מהסופר (אחלה המצאה)…
למרוח ברוטב ולסדר בצלחת.