[wpml_language_selector_widget]

מרק בריאות לשבוע הראשון לאחר הניתוח

מרק נהדר לתקופת ההחלמה בשבוע הראשון לניתוח, מלא ערכים תזונתיים שתורמים להחלמה יעילה.

חומרים לסיר גדול – 6 מנות

4-5 כנפיים עוף נקיות

גב/גרונות עוף מה שיש

1 צרור פטרוזיליה

1 צרור כוסברה

1 צרור סלרי  עלים + שורש אם יש

6 תרמילי הל שלמים

כורכום

חוויג' למרק

1 בצל גדול חתוך לרבעים

כורכום לפי הטעם / חוויג' למרק

מלח

אב' מרק עוף למי שרוצה

אופן ההכנה

להכניס את חלקי העוף השונים לסיר (כן להשאיר את העור זה חשוב לגוף), לתת רתיחה, לכפות (להוציא בכף) את הקצף שעולה מהרתיחה.

להנמיך את האש ולהוסיף את התבלינים, סוגי הירק השונים והבצל.

להשאיר על אש בינונית קטנה למשך שעתיים.

אם יש צורך להוסיף מעט מים.

כאשר כל הרכיבים סיימו להתבשל ולהעביר את הערכים והטעמים למי המרק, מכבים את האש ומסננים.

את העוף ניתן לשמור במקפיא ולהשתמש לקציצות בשבוע 3 לניתוח.

את המרק המסונן שותים בשבוע הראשון לניתוח.

תגובה אחת

כתיבת תגובה

Your email address will not be published.

פוסטים נוספים מקטגוריה זו שיעניינו אותך

תוספת חלבון למרק

תוספת שאפשר להוסיף בקלות לכל מרק שהכנתם ולהעשירו בחלבון מזין וקל לאכילה. קוביות חזה עוף נימוחות במעטפת דמויית פסטה עדינה.
אפשר לנסות גם עם טופו.

קראו עוד »

Pin It on Pinterest

Share This

כל המידע שלנו...
בשבילכם!

נשמח לצרף אתכם למשפחת בריאמקס.

הירשמו כאן כדי לקבל עדכונים והטבות, קופונים למוצרים חדשים, מבצעים מיוחדים, פרסומים חדשים בגלריית המומחים ובמרכז המידע ועוד ועוד…

דילוג לתוכן